SHPËRNDAJE

Se Kosova është vend i vakive e dëshmon edhe gjesti i dy te rinjve nga Kosova
Këta kanë vendosur që në vend të dhuratës për dasmë, mikut të tyre t’i dërgojnë një tiketë të bastores.

Nëse dhëndri është fatlum, ka mundësi që të jetë fitues i 71 mijë eurove.

“Unë dhe Dardani i urojmë martesën shokut tonë të ngushtë Fulit, dhe njëherit i urojmë shumë fat”, shkruan Naim Shabani në Facebook, i cili bashkë me Dardan Qerimin e kanë luajtur këtë bastore për Fulin.