SHPËRNDAJE

Shtabi për situata të jashtëzakonshme ka publikuar numrin kujdestarë. Në njoftimin e shtabit thuhet:

Qytetar të nderuar, për çdo kërkesë, pyetje dhe shqetësim lajmrohuni në numrin kujdestar të Shtabit Komunal për Situata të Jashtëzakonshme./presheva.com/