SHPËRNDAJE

Saktësisht specifikimi i ditës kur do të kthehemi në punë, në shkolla, për të kaluar në kohën që dëshirojmë – sigurisht që tani nuk është e mundur.

Këtu janë disa nga parashikimet e anëtarëve individualë të Shtabit të Krizave gjatë javës së kaluar:

Presidenti Vucic tha se shpreson që deri në fund të prillit, në fillim të majit, më së voni, gjendja e jashtëzakonshme do të hiqet.

“Parashikimi më optimist është që kopshtet dhe shkollat do të hapen në fund të majit dhe mbase edhe në qershor. Fakultetet do të monitorojnë punën e shkollave, dhe është shumë herët të mendosh për stërvitje dhe sporte”, tha Dr. Tiodorovic, duke shtuar se kur bëhet fjalë për pensionistët, ato ende duhet të jenë plotësisht të mbyllur.

Pesë javë të tjera janë përpara nesh, tha Dr Predrag Kon: “Ka vetëm një që është e rëndë, dhe është e rëndësishme që të mos bëhet asnjë gabim në të.”/presheva.com/