SHPËRNDAJE

Google në ditët e sotme është çdo gjë, psikologu, estetisti, këshillatari, udhërrëfyesi e sidomos për njerëzit të cilët nuk mund t’i kenë këto shërbime fizike.

Motorri i kërkimit më i famshëm në botë është si një enciklopedi ku mund të gjesh pothuajse gjithçka, raporton Living.

Kësaj tendence nuk mund t’i mungojnë as femrat.

Google trends ka publikuar një listë me 10 pyetjet më interesante rreth bukurisë të bëra nga femrat gjatë vitit që po lëmë pas.
Si të zhduk qeskat poshtë syve?

1. Çfarë është teknika e lyerjes balayage?
2. Si mund të bëj gërshet kurriz peshku?
3. Si të heq xhelin e thonjve pa dëmtuar thonjtë natyralë?
4. Si të pastroj furçat e make up-it?
5. Si mund të trash vetullat?
6. Cila është fondatina e duhur për llojin tim të fytyrës?
7. Si mund të rris flokët sa më shpejt?
8. Si t’i jap formë vetullës?
9. Si mund të depiloj zonën intime pa patur irritime të lëkurës?

Një femër e di shumë mirë se sat ë rëndësishme janë këto pyetje, e me shumë siguri të paktën njëherë e keni pyetur dhe ju google për njërën nga këto pyetje.