SHPËRNDAJE

Mediat serbe kanë reaguar pas publikimit të fotografisë së ministrit të Tregtisë, Endrit Shala dhe kryeministrit shqiptar, Edi Rama.

Mediat serbe kanë reaguar pas publikimit të fotografisë se ministrit të Tregtisë, Endrit Shala dhe kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, shkruan lajmi.net.

Portali serb “blic.rs”, këtë fotografi në mes të ministrit Shala dhe kryeministrit Rama, ku shfaqet mbishkrimi “100%”, e ka quajtur provokim të ri.