SHPËRNDAJE

Gjithsej në 11 komuna me shumicë shqiptare sot do të votohet për raundin e dytë të zgjedhjeve.

Komuna e Likovës, Çairit, Sarajit, Zhelinës, Tetovës, Bogovinës, Tearcës, Gostivarit, Vrapçishtit, Dibrës dhe Strugës do të ballafaqohen me raundin e dytë.

Sipas rezultateve të rrethit të parë të zgjedhjeve vetëm 3 komuna me shumicë shqiptare nuk shkuan në balotazh, edhe atë komuna e Kërçovës, Pllasnicës dhe e Haraçinës