SHPËRNDAJE

Plis

Rreth 12.000 plisa janë përgatitur për të qenë të gatshëm për tifozët në ndeshjen mes Shqipërisë dhe Armenisë në “Elbasan Arena”.

Stadiumi në Elbasan pritet të jetë i mbushur përplot me tifozë nga të gjitha trojet shqiptare dhe pritet një atmosferë elektrizuese.

Kapaciteti i “Elbasan Arena” është 13.000 vende dhe pritet vetëm të shohim atë që do të dhurohet në fushën e blertë.