SHPËRNDAJE

Një numër i madh i familjarëve të dëshmorëve, veteran, dhe invalid të luftës, mysafir nga Kosova, udhëheqës të pushtetit lokal,si dhe nga partitë tjera politike,ishin mbledhur edhe këtë vit për t’i nderuar dëshmorët e luftës së UÇPMB-ës.

Hapjen e këtij manifestimi e bëri Kryetarari i Bashkësisë Lokale për fshatin Rahovicë z.Vebi Rexhepi ku i përshëndeti të pranishmit dhe iu uroi mirëseardhje.

”Dëshmorët nuk kanë ra për individ, nuk kan ra për parti politike, por kanë rënë për popull kanë derdhur gjakun e tyre per lirin e popullit” kështu i’u drejtua të pranishmëve me një fjalim- kryetari i komunës së Preshevës z.Shqiprim Arifi.

Ky manifestim tradicional përfundoi me një valle të paraqitur nga SH.K.A “Presheva Jehonë”.