SHPËRNDAJE

Policia hungareze njoftoi sot se 15 policë do të vendosen në kufirin e Serbisë dhe Maqedonisë Veriore, dhe 30 në kufirin e Maqedonisë Veriore dhe Greqisë.

Sipas deklaratës, kjo masë është ndërmarrë për të parandaluar hyrjen e paligjshme në Serbi dhe Veriun e Maqedonisë dhe arrestimin e trafikantëve, raporton MTI, përcjell presheva.com.

Njësitë e policisë do të pajisen me automjete që mund të voziten jashtë autostradave, pajisjet e shikimit natën dhe kamerat termike.

“Policia hungareze vazhdon të bashkëpunojë me forcat lokale për të mbrojtur kufijtë midis Serbisë dhe Maqedonisë së Veriut, si dhe Maqedonisë Veriore dhe Greqisë”, tha policia./presheva.com/