SHPËRNDAJE

Në 24 orët e fundit, 12 qytetarë nga Vranja kanë qenë pozitivë për koronavirusin.

Kështu që, numri i përgjithshëm i atyre që janë infektuar me COVID-19 në Vranje është 37.
Në Preshevë nuk ka të dyshuar dhe të infektuar ndërsa në Bujanoc është konfirmuar rasti i tretë.