SHPËRNDAJE

Kinez222-01

Kinezi 26 vjeçar i cili peshonte 222 kilogram kishte shumë vështirësi pasi problemi më i madh ishte transporti pasi që ambulanca nuk e nxinte. 26 vjeçari ka thënë se ai dëshiron të humb peshë gradualisht, sepse dëshiron që të mos pësojë dëme në lëkurën e tij.

Kinez222-02

Me anë të disa dietave ai ka arritur të humb afërsisht 80 kilogramë, me synimin për ta arritur kontrollin mbi peshën e tij.
“Nuk ishte aspak e mirëseardhur të shpallesha njeriu që peshon më së shumti në Kinë, por tash shpresoj të bëhem njeriu që ka humbur më së shumti peshë”, ka thënë ai.

Ndërkohë mendohet se ai që në lindje ka pasur një peshë jo të zakonshme dhe që oreksi i tij ka bërë tqë ai të jetë në këtë gjëndje fizike.