SHPËRNDAJE

Droga
Pjestarët e policisë në Vranjës kanë vendosur që të mbajnë 48 orë A.P (1974) nga Vranja dhe S.P (1969) dhe E.L (1968) nga komuna e Bujanocit për shkak të dyshimit se kanë prodhuar në mënyrë ilegale dhe kanë shitur drogë.

Dyshohet se S.P dhe E.L nga një person i panjohur kanë blerë subpstancën, për të cilën dyshohet se është drogë e tipit heroinë, dhe i kanë shitur A.P, tek i cili janë gjetur 16.28 gram të kësaj materie, thuhet në njoftim të policisë, transmeton presheva.com.