SHPËRNDAJE

Jo kushdo dhe me çfarëdo makine mund të arrish të ecësh me një shpejtësi 316 kilometra në orë. 28-vjeçari Vis Kosova i cili ka pasion botën e makinave të shpejta ka arritur ti nxjerrë Audit të tij RS6, plot 316 km/h në autostratën Tiranë-Durrës.