SHPËRNDAJE

iPhone6c

Apple para se të bëjë prezantimin e iPhone 7 siç është përfolur, mendohet se puna e tij do të fillojë me zgjerimin e linjës së iPhoneve me shkronjën S, që në këtë rast mund të jetë iPhone 6S ose 6S Plus.

Apple prezantoi edhe në versionet më të lira me mbështjellës plastik të iPhone, të cilin e kishte dalluar me shkronjën C. A është e mundur që dhe këtë vit Apple të na ofrojë modele të reja siç mund të jetë iPhone 6C?

Sipas informacioneve nga 3Dfuture mendohet se do të vazhdojë këtë traditë zgjerimi linje, e cila bën të mundur që iPhone 6C të ofrojë specifika identike me iPhone 6, ndërsa 6S do të ofrojë procesor më të shpejtë se dy modelet ekzistuese.