SHPËRNDAJE

Nga raporti i fundit deri në orën 15 pasdite, më 25 mars 2020, u testuan mostrat e 245 personave, 81 prej të cilëve ishin pozitivë dhe 164 negativë ndaj virusit korona.

Gjithsej 384 raste të konfirmuara të COVID-19 janë regjistruar në Republikën e Serbisë deri në orën 15 pasdite, të 25 marsit.

Nga raporti i fundit deri në orën 15 pasdite, të 25 marsit 2020, u testuan mostrat e 245 individëve, 81 prej të cilëve ishin pozitivë dhe 164 negativë ndaj virusit korona.

Deri në ora 15 të 24 marsit 2020, gjithsej 1,161 persona u testuan në laboratorin kombëtar të referimit të Institutit Torlak, i ciët i kanë plotësuar kriteret e përcaktimit të rastit.

Pacientët me paqyrë më të lehtë klinike të virusit korona tani do të strehohen në Panair, njoftoi Dr. Predrag Kon në një konferencë shtypi sot.

Këta do të jenë personat për të cilët deri më tani është siguruar izolimi shtëpiak, por jo edhe për ata që janë në vet izolim, sikurse ata që nuk kanë treguar simptoma të virusit por që kanë hyrë në Sërbi pas mbylljes së kufijve./presheva.com/