SHPËRNDAJE

4 helikopterë ushtarak gjat5 ditës së sotme kanë fluturar mbi Preshevë.

Presheva.com ju sjell videon ekskluzive gjatë kalimit të këtyre helikopterëve mbi qiellin e Preshevës.

Siç merr vesh Presheva.com, Aeroplanët “shkollor” të Brigadës 98 të aviacionit në kuadër të ushtrisë serbe në ditat : 24, 25, 26 dhe 27 prill, nga ora 10.00 deri ora 19.00 herë pas here do të fluturojnë mbi hapësirën ajrore të Serbisë qendrore, juglindore dhe jugore sipas planit dhe programit paraprak për stërvitjen e kadetëve të ri të Akademisë ushtarake të aviacionit.