SHPËRNDAJE

Kundër katër të rinjve të moshës 16 vjeçare, nga Presheva, për shkak të dyshimit se janë kryer disa krime gjatë periudhës korrik-shtator të këtij viti, pjesëtarët e policisë nga Presheva, me urdhër të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, ngritën akuza penale, njofton Policia në Vranjë, transmeton presheva.com.

Ata akuzohen se, në një rast së bashku, dhe në dy të tjerat dy nga dz, kanë thyer dhe plaçkitur tri shtëpi në Preshevë ku vodhën katër televizorë dhe një risiver televiziv./presheva.com/