SHPËRNDAJE

 

Doganierët e Preshevës në kufi me Maqedoninë kanë gjetur në rrotën rezervë 41.000.

Këto të holla janë gjetur tek një shtetas të maqedonisë që po udhëtonte nga Gjermania për në Maqedoni.

Udhëtari i kishte fshehur në zarfe dhe çorape të zeza dhe ato i kishte vendosur në pjesën e rrotës rezervë.

Udhëtarit iu janë kthyer 10.000 euro sa janë të lejuara, ndërsa shuma tjetër është ndaluar./presheva.com/