SHPËRNDAJE

 

Eshtë publikuar ilahija e shumë pritur nga Furkan Junuzi nga komuna e Likoves dhe Almin Shaqiri nga Rainca.

Ilahija titullohet Dua te kthehem Zot per videoklipin u perkujdes F videos Production montazhi dhe kamera Flamur Osmani .

Për më shumë dëgjojeni ilahinë.

http://www.youtube.com/watch?v=hrJPHgKqlsQ