SHPËRNDAJE

Ministrja e Financave e Qeverisë së Republikës së Serbisë, Sinisha Mali, vizitoi sot Klubin për të moshuar në Vraçar dhe me atë rast njoftoi se më 5 nëntor të këtij viti ndihma e premtuar për pensionistët do të paguhet në vlerë prej 5,000 RSD./presheva.com/