SHPËRNDAJE

Të gjithë kemi dikë që i ngjajmë sapo pak, por ka edhe nga ata që kanë një ngjashmëri tepër të madhe me persona që nuk kanë asnjë lidhje gjaku.

T’i ngjash nënës, babait, gjyshit apo anëtarëve tjerë të familjes së ngushtë është shumë e natyrshme mirëpo të dukesh si një princesh që ka vdekur shekuj përpara me të vërtetë është interesante.

Më poshtë ju sjellim 7 nga këta yje që kanë ngjashmëri shumë të madhe me persona që njohim nga historia:

Jay Z dhe Random Man

Queen Latifah dhe Zora Neale Hurston

Jimmy Fallon dhe Mahir Cayan

Jennifer Lawrence dhe Zubaida Tharwat

Alec Baldwin dhe President Millard Fillmore

Rupert Grint dhe Sir David Wilkie

Maggie Gyllenhaal dhe Rose Wilder Lane./presheva.com/