SHPËRNDAJE

Drejtori i policisë Vladimir Rebic tha se rreth 7,100 shtetas serbë kanë shkelur masat e orës policore deri më tani, përcjell presheva.com.

– Nga këto, mbi 1.000 janë mbi 65 vjet dhe pak më shumë se 6,000 janë të tjerë mbi 18 vjet. Në lidhje me numrin e përgjithshëm të popullatës në Serbi, ne mund të jemi relativisht të kënaqur, veçanërisht me faktin se numri i personave që ndiqen penalisht çdo ditë po zvogëlohet – Rebic tha për RTS./presheva.com/