SHPËRNDAJE

Një fotografi e rrallë po qarkullon në rrjetet sociale, në të cilën shihet një i moshuar teksa kujdeset për pamjen e bashkëshortes së tij.

92-vjeçari i lyen flokët bashkëshortes së tij gjatë karantinës, në Izrael.

 

 

92-year-old man helps colour wife's hair with social distancing ...

Fotoja është shkrepur dhe publikuar në “Facebook” nga mbesa, Yael Shapira Avraham, e cila ka shkruar:

“Në çdo gjendje, gjyshi dëshiron që gjyshja ime të kujdeset per veten. Kjo është diçka që nuk shihet çdo dite.”