-1.7 C
Presevo, Serbia
19.11.2018
Ballina Vuani nga shiatiku: Shtoni katër thelpinj hudhre në qumësht dhe do të shihni se si dhembjet zhduken! 45841115_302129883960366_5261351228410953728_n

45841115_302129883960366_5261351228410953728_n