19.9 C
Presevo, Serbia
16.10.2018
Ballina Autorët Postuar sipas Presheva com

Presheva com

20869 Postimet 1 KOMENTET

Mësimdhënësit e matematikës dhe Këshilli për çështje arsimi shpëtuan mbylljen e...

Gjatë vitit shkollor 1990/91, me ndryshimin e Ligjit për Arsimin e Mesëm në Republikën e Serbisë dhe vendimin e Kuvendit komunal të Preshevës, nga...

Shqipëria renditet në 10 vendet e botës që duhen vizituar

Shqipëria është renditur ndër 10 vendet kryesore në botë që duhet vizituar sivjet. Përpos detit, Shqipëria përmban edhe atraksione të tjera. Në jug të Shqipërisë,...

Cilat profesione janë më të kërkuara në Evropë?

Publikohet lista e profesioneve të cilat janë më të kërkuara në Bashkimin Evropian dhe Zvicër.   Austria: 1. Motra medicinale (kirurgji, psikiatri, pediatri) 2. Inxhenjerë (nxemje, ventilim, elektrikë,...

Haxhi Krasniqi: Respekt për ata që agjëruan në mes të verës

Haxhi Krasniqi ka uruar të gjithë besimtarët myslimanë, duke uruar veçanërisht ata që sakrifikuan dhe agjëruan edhe në mes të vapës së verës. “Me fat...

Sigurimi shëndetsor – librezë shëndetsore për udhëtim jashtë shtetit

Udhëtarët që udhëtojnë jashtë shtetit, para se të nisen duhet të paguajnë sigurimin shëndetësor e cila mund të paguhet në secilën shtëpi sigurimi ose...

Në Merdare kolona deri 20 kilometra, pritjet zgjatin deri 8 orë...

Në vendkalimin kufitar Merdare kolona e veturave në hyrje në Kosovë ka arritur deri 20 kilometra dhe pritjet shkojnë deri 8 orë. Shumica e mërgimtarëve...

Urime për festën e fitër Bajramit

Stafi i web portalit Presheva.com, të gjithë vizitorëve dhe besimtarëve iu uron festën e madhe të Fitër Bajramit. Ju dëshirojmë shëndet, begati, hare dhe...

A po shkon sadakaja e fitrit në arkë të gabuar?

#Thash: Deri kur ne muslimanët duhet t’i mbajmë institucionet tona fetare me Fitra? Ajo është e drejtë e kategorisë së të varfërve, e jo...

Për krime lufte do të ndiqen 23 shqiptarë

Në Prokurorinë Speciale të Kosovës janë duke u hetuar 35 persona nën dyshimin se janë të përfshirë në terrorizëm. Proceseve gjyqësore që janë duke u...

Përmendoret, lapidarët, bustet, pllakat përkujtimore në rajonin e Bujanocit

Përmendorja e Komandnt Lleshit, Ridvan Qazimit në Tërnoc, në koordinatat me gjërësi gjeografike: 0561061, me gjatësi gjeografike: 470273.7, në lartësi mbidetare: 425 m. Ridvan Qazimi-Komandant...