SHPËRNDAJE

Qytetarët e Luginës në diasporë cdo ditë po tregojnë se tashmë janë një faktor i rëndësishëm në cdo sferë të jetës.

Hadije Mislimi, vajza e Imamit Mustaf Memeti nga Zhunica, pas magjistraturës, tani është profesoreshja e parë në Bern të Zvicrrës.

Hadija ligjeron lëndët gjermanisht, biologji dhe gjeografi në shkollën e Bernit të Zvicrës./presheva.com/