SHPËRNDAJE

Gazetari kontravers Milenko Nedellkovski e ka komentuar me shumë urrejtje marrëveshjen mes partive shqiptare për të drejtat e shqiptarëve në Maqedoni.

Nedellkovski ka numëruar ”të mirat” që Maqedonia ju ka bërë shqiptarëve. ”-Të pranohen 500.000 refugjatë nga Kosova? Po ¬Të mos gjykohen rastet e Hagës? Po

-Të pranohet Kosova? Valla po -Të hyjë Kosova në FIFA dhe UEFA? Po ¬Të hyjë Kosova në UNESCO? Po -Universitet në shqip? Po -UÇK me spote për ”Shqipërinë e madhe në RTVM? Po, po -Ndarje territoriale në Strugë, Kërçovë, Gostivar dhe Shkupi me dygjuhësi? Po. Po, po, po. Për të gjithë po po… e kjo na kthehet. Më vjen të vjell! Kryesorja, koburen e ruajmë për ditë të rënda. Mos thashtë Zoti?!” ka shkruar Nedellkovski në Facebook.