SHPËRNDAJE

Në pikën kufitare në Muçibabë në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata është arrestuar i kërkuari mashkull shqiptar.
I dyshuari kërkohej me urdhër të Gjykatës dhe i njëjti është dërguar në vuajtje dënimi në burgun e Gjilanit.