SHPËRNDAJE

Instituti epidemilogjik për shëndetin publik në Vranjë, dr Slagjan Stankoviq ka deklaruar pë medie transmeton presheva.com se numri i të sëmurëve nga gripi është në rritje, duke paralajmëruar se viusi i gripit ka sulmuar njejt sikur parashkollorët, filloristët, gjimnazistët si dhe të moshuarit. Në repartin epidemiologjik në qendrën e Vranjës është hospitalizuar një grua shtatzënë nga Presheva e sëmurë nga gripi. Mirëpo, ende nuk është shpallur epidemia.

Deri me 8 janar në këtë institut janë lajmëruar 435 persona të sëmurë me grip. /presheva.com/