SHPËRNDAJE

Për herë të parë në Shtëpinë e Kulturës Abdulla Krashnica sigurohet zërimi dhe ndriçimi i cili është mëse i nevojshëm për zhvillimin e aktiviteteve kulturore.

Drejtori i shtëpisë së kulturës Mendurim Presheva thotë se ka përgaditur dhe dorëzuar në Kuvendin Komunal të gjithë dokumentacionin sa i përket procedurave ligjore dhe administrative për themelimin e Teatrit Profesional.

Ndiqeni Intervistën e Drejtorit z. Mendurim Presheva: