SHPËRNDAJE

Dërgohen 204 milionë emaile, 13.8 milionë mesazhe në ëhatsApp, ngarkohen 75 orë filmime, bëhen 4 milionë kërkime në Google, 100 000 kërkesa për t’u bërë MIK në Facebook.

Kompanitë e mëdha teknologjike fitojnë 141,780 dollarë në minutë – dhe gjysma e këtij fitimi shkon direkt e në llogaritë bankare të Apple.

SHPËRNDAJE
Artikulli mëparshëmLG X power2
Artikulli i rradhësRange Rover Velar (Foto)