SHPËRNDAJE

Qeverisjet lokale kanë filluar pregaditjet për pritjen e presidentit shqiptar z. Bujar Nishani.

Ppresidenti shqiptar Bujar Nishani me 7 mars do të vizitoj Bujanocin dhe Preshevën.

Agjenda e presidentit shqiptar:

ndërsa në orën 15:30 ai do të arrij në Preshevë në Shtëpinë e Kulturës “Abdulla Krashnica”./presheva.com/