SHPËRNDAJE

Forcat e përbashkëta të policisë dhe ushtrisë serbe që ruajnë kufijtë nga hyrjet ilegale të migrantvve, kanë formuar tri ekipe të reja për të ndaluar kontrabandën në kufi me Maqedoninë dhe Bullgarinë.
Ekipet e reja tashmëb kanë filluar të patrullojnë ku disa ditë menjëherë kanë kapur dy grupe me nga 20 emigrantë të fshehur në shtëpi private.

Që nga fillimi i vitit janë zbuluar rreth 20.000 emigrant ilegal./presheva.com/