SHPËRNDAJE

Më kërkesën e KF Lugina nga Presheva të prirë nga Kryetari i klubit Nagip Jakupi e anëtarëve tjerë, dhe anëtarëve të FC Prishtina, Afrim Muçiqi dhe Fatos Hoxha si dhe kryetrajneri Arsim Thaqi, u mbajt një takim miqësor për bashkëpunimin e mundshëm ndërmjet dy klubeve në të ardhmen.

U shpreh gatishmëria e dyanshme që takimet të jenë më të shpeshta sidomos në bashkëpunimin për kategoritë e reja me qëllim të realizimit të projekteve të përbashkëta./presheva.com/