SHPËRNDAJE

Nëse keni shumë qejf që të luani lojra në mobile , atëherëe dini se nuk ka telefon më të mirë për të luajtur lojra sesa iPhone.
Suksesi i iPhone për të prodhuar lojrat më të mira është se iPhone ka krijuar një platfromë të shkëlqyer për të luajtur.

Me më shumë se 1 milionë aplikacione, opsionet për video lojra janë të pafund , prandaj të gjesh më të mirat është pak vështirë.

Por Iphone ka menduar për ju dhe ka zgjedhur 15 lojrat më të mira për iPhone që nuk duhet të rrini pa i provuar.

1.The Binding of Isaac:Rebirth

2.Love you to Bits

3.The silent Age

4.Limbo

5.Year Walks

6.Walking Dead: The Game

7.Horizon Chase

8.Vikings: an Archers Journey

9.Monument Valley

10.PinOut!

11.Scribblenauts Unlimited

12.Cut the Rope: Magic

13.Roofbot:Puzzler on the Roof

14.Banner Saga

15.A Dark Room.