SHPËRNDAJE

Ministri i punës dhe punësimeve dhe çështjeve sociale Aleksandar Vulin ka thënë se “nëse para 72 viteve Gjermania e madhe ka ndez tërë botës, pse dikush dyshon që Shqiperia e madhe ta ndez Ballkanin”, përcjell presheva.com.

“72 vite më vonë kemi pritur që të dëgjojmë për Shqipërinë e madhe, për shqipërinë natyrale. Kemi pritur që të dëgjojmë përsëri për ndryshim të kufijve. Siç ekzistojne plabet, të mëdhenj, publik pa kurrfarë turpi, pa kurrfarë frike. Si do të vizatohen kufijt e ri. Kufijt e ri në këtë copëz qielli dhe copë toke kufijt shkruhen vetëm me gjak, gjak të cilin ne nuk e kërkojmë, gjak që ne nuk e kemi, koka që nuk kemi për të hudhur” ka thënë Vulin.

“Nuk kemi kërkuar pjesë të tokave të huaja as që kemi për të kërkuar” ka shtuar ai duke thënë se “ëndërrat për shtetet e mëdha në shtetet natyrore gjithmonë përfundojnë në gjakun e njerëzve të vegjël./presheva.com/