SHPËRNDAJE

Në moshën 67 vjeçare, u nda nga jeta mësuesi në pension i shkollës sonë Fazli Selimi.
Gjatë punës së tij shumë vjeçare në arsim, Mësues Faza u dallua me kontributin e tij si mësues i devotshëm për arsimimin dhe edukimin e shumë gjeneratave të reja.
Ngushëllimet më të thella për familjarët, kolegët dhe të gjithë nxënësit e tij!
Varrimi i të ndjerit bëhet sot pas namazit të iqindisë./presheva.com/