SHPËRNDAJE

Me 23 maj fillon dbe Manifestimi tradicional “Ditët e Komandant Lleshit 2017″

Më poshtë ju paraqesim Agjendën e Manifestimit dhe Festivalit Mbarëkombëtar”Ditët e Komandant Lleshit”: