SHPËRNDAJE

Vizitorë të portalit presheva.com i kane derguar redaksise sone foto të veturës zyrtare të komunës së Preshevës të dëmtuar rëndë.

Kjo veturë dhe prona publike në përgjithësi po keqpërdoret intenzivisht nga pushteti aktual.

FOTO: