SHPËRNDAJE

Në ora 00:00 është mbyllur afati i dorëzimit të aplikacioneve dhe listave me kandidatët për deputetë në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve (KQZ).

Janë 26 subjekte që kanë dorëzuar listat para mesnatës, njofton Klan Kosova.

Zëdhënësi i KQZ’së, Valmir Elezi ka konfirmuar se bëhet fjalë për pesë koalicione, 19 parti dhe dy iniciativa qytetare.