SHPËRNDAJE

Që nga krahasimi i fundit tarifor në nëntor 2016, tarifat për përdoruesit e përgjithshëm kanë rënë ndërkohë që çmimet për përdoruesit e vegjël dhe abonentët e normës paushalle kanë tendencë të stagnojnë

Nëse dikush më shumë e përdor telefonin celular për të telefonuar, por më pak hyn në internet, atëherë një abonim nga Wingo do të jetë shumë i favorshëm. Për njerëzit që janë më shumë në internet dhe kanë telefonata të vogla, një abonim nga Aldi-Mobile është zgjidhja më e mirë.

Këtë e ka treguar Junglekompass.ch, e cila bën krahasimin e tarifave dhe Fondacioni për Mbrojtjen e Konsumatorit (SKS). Sipas kësaj, Aldi Mobile dhe Wingo janë vlerësuar si nga më të mirët nga pesë gjashtë profilet e përdoruesve.

Sipas krahasimit të tarifave, Aldi Mobile gjithashtu udhëheq në mesin e ashtuquajturve “multi-user”, ku hyjnë personat që bëjnë 210 thirrje në muaj, dërgojnë 20 SMS dhe kërkojnë 3000 megabajt të dhëna në internet, përcjell albinfo.ch.

Sipas blick.ch, për përdoruesit e medias është i favorshëm një abonim nga Wingo. Përdoruesi i mesëm bën thirrje mujore 90 herë, shkruan 20 SMS dhe shfleton 1000 megabajt të të dhënave në Internet.

Edhe Sunrise ofron ofertën më të mirë për ata që i përdorin më pak telefonat mobilë. Bëhet fjalë për një person që bën 30 thirrje në muaj, 20 SMS dhe 300 shfrytëzon megabajt të të dhënave.

Që nga krahasimi i fundit tarifor në nëntor 2016, tarifat për përdoruesit e përgjithshëm kanë rënë ndërkohë që çmimet për përdoruesit e vegjël dhe abonentët e normës paushalle kanë tendencë të stagnojnë.