SHPËRNDAJE

Bregdeti i Shqipërisë mbetet destinacioni kryesor i shumë të rinjve nga Kosova për t’i kaluar pushimet e verës.

Të anketuarit për rubrikën “VOX” të Radios Evropa e Lirë, thanë se mungesa e vizave dhe çmimet, janë arsyet kryesore që ata s’mund t’i kalojnë pushimet atje ku dëshirojnë, ndërsa shumica pranuan se pushimet ua financojnë kryesisht prindërit.