SHPËRNDAJE

Doganierët në vendkalimin kufitar të Preshevës kanë konfiskuar 130.000 euro të pa lajmëruara që kishte tentuar ti fshehë një turk me shtetësi holandeze duke i fshehur ato në pelena, raporton presheva.com.

Çifti kishte thënë nuk ka asgjë për të deklaruar deri sa me kontrollim të detajuar të veturës “BMW” në bagazh kishte një sasi të madhe të devizave të palajmëruara.

Një shumë prej 150.000 eurove ishte gjetur në pjesën e poshtme të një çante, ndërsa pjesa e madhe ishte fshehur në pelena të cilat ishin vendosur po në të njejtën çantë.

Udhëtarëve iu janë kthyer nga 10.000 euro ndrsa shuma prej 130.000 euro u kofiskua dhe nga gjykata iu caktu një denim prej 45.000 dinarë./presheva.com/