SHPËRNDAJE

Futbollisti preshevar i Sheffield Wendsday dhe sulmuesi i kombëtares Kosovare Atdhe Nuhiu ka kërkesa nga klubet e mëdha angleze Fulham dhe Bolton si dhe Spartak Moska.
Në një bisedë për presheva.com, Atdheu ka zbuluar të ardhmen e tij.
“Të ardhmen time do ta vendosi kah mesi i muajit gusht. Kam oferta nga Fulham dhe Bolton, pot gjithashtu edhr nga Spartaku i Moskës. Gjithçka do të vendoset nga mesi i muajit të ardhshëm” ka thënë sulmuesi preshevar Atdhe Nuhiu. /presheva.com/