SHPËRNDAJE

Voglueshja nga Shoshaja e poshtme, e sëmurë nga leukemia, nuk arriti ti përballoj sëmundjes famkeqe, dhe ka ndërruar jetë në spitalin e Nishit.

Për Eljesën katër vjeçare përkundër përpjekjeve të mëdha për ti ndihmuar që të shpëtoj, ajo sot ndërroi jetë!

Ngushëllime familjes Ajdini./presheva.com/

Lexo në Presheva.com: Apel per ndihme: Eljesa Ajdini nga komuna e Presheves ka nevoje per ndihmen tone