SHPËRNDAJE

MUP i Serbisë ka njoftuar se pjestarët për shërbimin kundër krimit të organizuar pas shumë hulumtimeve kanë zbuluar grupër e organizuar kriminale nga Beogradi, Jagodina dhe Bujanoci.

Në bashkëpunim me pjestarët e njësitit special antiterrorist janë arrestuar S.N (1989) që dyshohet si organizator grupi, J.M (1986), S.S (1983) dhe K.B (1979) dhe V.N (1981) që gjendet në paraburgim.

Pjestarët e kësaj grupe dyshohet se prej shkurtit 2017 deri në fillim të qershorit kan mundësuar tranzit të palejuar nga afërsia e kufirit me Serbinë dhe Bullgarinë dhe qëndrim të palejuar në territorin e Beogradit përnjë numër të madh të emigrantëve.