SHPËRNDAJE

NJOFTIM PËR OPINION

Të ndëruar ju veteran e invalid të ish UÇPMB-së ju njoftojmë se kohëve të fundit disa njerëz të pandërgjegjshëm janë duke lëshuar vërtetime në emër të OVL-së duke manipuluar me ish ushtarët se gjoja ata munden tua kryejn punën për të fituar statusin e veteranit.

Andaj ju bëjmë me dije se çdo vërtetim që meret jashta OVL-së është jo valid sepse patjetër duhet ta ketë vulen e OVL-së dhe nënshkrimin e ish Komandantit te shtabit të përgjithshëm.
OVL është e vendosur që të rrespektojë të gjitha kushtet e të fituarit statusin e veteranit.
Prandaj ju lus të mos bini pre e manipulimeve të tilla.

Kryesia e OVL UÇPMB, Bujanoc

kryetar Muhamed Xhemaili