SHPËRNDAJE

Dhurata pëlqehet mjaft shumë nga dashamirët e muzikës në të gjitha trojet shqiptare.
Ajo është shumë e kujdesshme në veshjet e saj, prandaj edhe çmohet për stilin unik të veshjes duke mos i dëshpëruar asnjëherë fansat për shijen dhe elegancën e treguar në paraqitjet e saj publike.

Dhurata së fundi ka postuar një foto në Instagram ku shfaqet me një minifund të bardhë me nuanca nga ngjyrë kremi, ku duket jashtëzakonisht elegante dhe e bukur.