SHPËRNDAJE

Më 17 gusht përballen Shkendija dhe Milani në San Siro.

Biletat për këtë përballje janë lëshuar në shitje.

Bileta më e lirë do të kushtojë 20 euro, ndërkaq bileti më i shtrenjtë 140 euro, njofton Aktuale.mk