SHPËRNDAJE

Për shkak të ndryshimit të motit brenda ditës, ndjenja e dobësisë dhe marramendjet nisin tek personat të cilët kanë probleme me tensionin.
Por, në rast se keni rënie të shpejtë të tensionit, pini ujë me sheqer ose një lemonadë.

Të gjithë ata që druajnë se këto probleme do t’u ndodhin gjatë kohës së punës ose gjatë udhëtimit, me vete duhet të mbajnë pak çokollatë, një shishe me ujë mineral ose ndonjë pije tjetër të gazuar.

Është mirë që sa më parë të pihet edhe një kafe e fortë e zezë, sepse ajo është ndihma më e shpejtë në këto situata.